Tilaa laadukas taksi lentokentälle


Lähde matkalle ykkösluokassa!

Tilaa laadukas taksi lentokentälle


Lähde matkalle ykkösluokassa!

Oletko matkalla lentokentälle ja etsit luotettavaa taksia? Olipa kyseessä aamun varhainen lähtö lentokentälle tai illan myöhäinen nouto lentokentältä, olemme täällä sinua varten, kun haluat varmuutta tärkeisiin lentokentän kuljetuksiin. Edustitpa yritystä työmatkan osalta tai itseäsi lomamatkalla, tilaa kuljetuksesi meiltä ennakkoon ja lähde matkaan ykkösluokassa!

Miksi valita meidät?

Mukavammin perille

Tarjoamme täsmällisen ja turvallisen kuljetuksen korkeatasoisilla ajoneuvoilla. Pyrimme tekemään kulkemisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Olemme erityisesti työmatkaajien suosiossa.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Ennakkotilauksen tekeminen käy kätevästä tilausalustamme kautta. Tilatessasi tiedät aina ennakkoon mitä kuljetuksesi tulee maksamaan.

Joustava palvelu

Lentokentältä noudettaessa odotamme sinua ilmaiseksi 45minuuttia lennon laskeutumisesta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia jos lentosi on myöhässä tai passintarkastukseen on jonoa.

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

Hienosti hoidettu kyyditys
30.09.2022 10:26 | Antti P

VM Limo toi ulkomaiset vieraamme Hki-Vantaan kentältä Tampereelle. Lentokenttänoudot ovat aina työläitä haastavan pysäköintijärjestelyn johdosta ja jotta kohtaaminen onnistuu, on jalkauduttava saapumisaulaan vastaan. Muutama viimetingan viilaus ja kuskin ilmoitus toimitetusta kyydistä heti matkan päätyttyä toimivat hienosti. Kyytiläiset kiittelivät. Ei ehkä se edullisin vaihtoehto, mutta hintalapulle saa vastinetta.

asiakas arvostelut

Hinnoittelu

Huom! Aluekohtaiset hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkan osoitekohtaisen hinnan saat tilausta tehdessä.

Lentoasemalle

Aluekohtaiset suuntaa antavat hinnat lentoasemalle:

Askola
Monninkylä: 135€

Hyvinkää
Keskusta: 120€

Järvenpää
Keskusta: 73€
Haarajoki: 82€
Nummenkylä: 85€

Kerava
Keskusta: 65€
Savio: 60€

Mäntsälä
Keskusta: 120€
Hyökännummi: 95€

Nurmijärvi
Klaukkala: 70€
Kirkonkylä: 83€
Rajamäki: 100€
Röykkä: 95€

Pornainen
Halkia: 105€
Kirkonkylä: 105€
Laukkoski: 95€

Porvoo
Keskusta: 120€

Sipoo
Nikkilä: 72€
Söderkulla: 72€

Tuusula
Hyrylä: 55€
Jokela: 88€
Kellokoski: 93€

Lataa VM Limo sovellus

Lataa VM Limo mobiilisovellus sovelluskaupastasi ja tilaa tärkeät lentokenttäkuljetukset hyvissä ajoin ennakkoon.

Taksi lentokentältä

Tilaa myös paluukuljetus ennakkoon!

Toiveestasi olemme sinua vastassa lentosi laskeuduttua. Vältät ylimääräisen arpomisen lentokentän taksijonoissa ja pääset paluumatkalla rentoutumaan tutussa ja turvallisessa kyydissä. Kaikkiin lentokentältä noutoihin sisältyy 45 minuuttia ilmaista odotusta lennon laskeutumisesta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia jos lentosi on myöhässä tai passintarkastukseen on jonoa. Tarvitsemme tilauksen yhteydessä lennonnumeron, jotta voimme seurata lentoasi reaaliajassa.

Taksi lentokentälle

Hakupaikat lentoasemalta noudettaessa

lentoaseman lähtevien puoli

Lähtevien puoli, ylätasanne

Olemme kokeneet helpoimmaksi hakupaikaksi varsinkin rauhalliseen ilta aikaan lentokentän ylätasanteen, paikka on sama, johon sinut viedessä jätettiin. Kun tulet tullista saapuvien terminaaliin sisään, noin 50metriä suoraan eteenpäin, hissillä tai rappusia ylös lähtevien puolelle ja pääovesta ulos. Kävelymatka on noin 100metriä.

P1 premium parkin hissi

P1 Premium parkki

Toinen mahdollinen hakupaikka on lentoaseman P1 Premium parkki, joka on lämmin ja rauhallinen hakualue sisätiloissa terminaalien alapuolella. P1 premium parkkiin kävelymatka on noin 20metriä sisätiloja pitkin.

Ohje Premium parkkiin: Tullista ulos tullessa, heti oikealle, kapeaa käytävää pitkin wc:den ohi päätyyn asti, vasemmalle ennen ulko-ovea ja hissillä alas P1 premium parkkiin.

Meet & Greet

Tarjoamme meet & greet lisäpalvelua lentokenttänoudoissa, jossa tulemme sinua nimikyltin kanssa tuloaulaan vastaan. Palvelu soveltuu esimerkiksi ulkomaisia vieraiden noutoon, kun kuljettaja ei ennalta tunne asiakasta.

Meet & greet palvelu

Meet & Greet - lisäpalvelu

25€ / Aulasta nouto

  • Haku aulasta nimikyltin kanssa.

Luotettavaa Suomalaista palvelua!

Olemme 100% kotimainen Avainlippu palvelu, sen lisäksi olemme myös taksiliiton jäsenyritys, jolla on tarvittavat luvat ja vakuutukset kunnossa.

Suomalaista palvelua tunnus
luvat kunnossa
taksiliitto luvat kunnossa

TIETOA MEISTÄ

VM Limo on henkilökuljetuksiin erikoistunut toimija Uudellamaalla. Tarjoamme sinulle mukavamman tavan kulkea tärkeät matkasi. Luksusluokan ajoneuvon kyydissä matkustat mukavasti niin arjessa kuin juhlassa.

PALVELUMME

Palvelemme sinua ennakkotilauksin ja kiintein hinnoin. Hintatasomme on hieman markkinajohtajaa korkeampi, kaiken kaikkiaan tarjoamme hyvän hinta-laatusuhteen ja ripauksen huomaamatonta arjen luksusta kulkemiseesi.

TARJOAMME

  • Täsmällisen ja turvallisen kuljetuksen

  • Laadukkaat puitteet matkallesi

  • Kiinteähintaisen kuljetuksen, ruuhkat eivät vaikuta hintaan.

  • Vastuullista toimintaa. Hoidamme yhteiskuntavelvoitteet.

Sähköposti

Tilausalusta

Tilaa kuljetus tai lataa appi.

Tilaa kuljetus
Lataa Applelle
Lataa Androidille