Kalusto

Käyttämämme ajoneuvot ovat valikoituneet teidän toiveiden pohjalta. Olemme erityisesti pyrkineet kiinnittämään huomiota matkustusmukavuuteen ja turvallisuuteen. Toimimme tällä hetkellä itse kahdella vähäpäästöisellä Bmw 7-sarjan edustusluokan henkilöautolla. Sen lisäksi yhteistyökumppaneiden valikoimasta löytyy ajoneuvoja erilaisiin käyttötarkoituksiin, siisteistä business-sedaneista aina suuremmille porukoille.

Edustusluokan Sedan

Bmw 745Le

-

1 - 3 matkustajalle

bmw 745 ulkoolta
BMW 7 Serjan matkustamo

Matkustajat

1 - 3

Matkalaukut

1 - 2

Vähäpäästöinen Hybrid

Ykkösluokan mukavuus

Matkustajana nautit ruhtinaallisista tiloista, 4-alue ilmastoinnista sekä ykkösluokan mukavuusistuimista, jotka ovat säädettävissä yksilöllisesti omien mieltymysten mukaisesti. Takapenkkien kummankin istuimen kaltevuuden säätö yltää lähes pystysuorasta asennosta aina rentouttavan loivaan mukavuusasentoon saakka, jolloin pidemmänkin matkan taittaminen on miellyttävää. Lisää valoa sisustaan antaa Sky Lounge tunnelmavalaistus. Autossa matkustaa kuljettajan lisäksi mukavasti kolme matkustajaa.

Automme ovat nelivetoisia sisältäen kattavat turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmät, kuten tehokkaammat laser ajovalot sekä pimeänäkökameran, jonka avulla pystytään havaitsemaan esimerkiksi suuremmat eläimet ajovalojen kantamaa pidemmältä. Olemme pyrkineet luomaan parhaat mahdolliset puitteet mukavaan ja turvalliseen matkantekoon.

Edustusluokan SUV

Cadillac Escalade

-

4 - 6 matkustajalle

Cadillac Escalade
cadillac 1+6 itoinen rivi, kapteenin istuimet

Matkustajat

4 - 6

Matkalaukut

4 +

3 - alueinen ilmastointi

Korkea maavara

Yhteistyökumppanin kautta on mahdollisuus varata 1+6 paikkainen Cadillac Escalade. Tilava mukavuuspainotteinen Suv on omiaan, kun tarvitset kuljetusta 4-6 hengen porukalle tai kun sinulla on isot määrät matkatavaraa.

Edustusluokan Täyssähkö EV

Mercedes-Benz Eqs

-

1 - 3 matkustajalle

eqs ulkoinen muoto
mercedes eqs takapenkit , tumma sisusta

Matkustajat

1 - 3

Matkalaukut

2 - 3

Täyssähkö - 0 co₂

4 - alueinen ilmastointi

Yhteistyökumppanin kalustoa. Kun olemme itse varattuna, toiveestasi voimme kysyä yhdeltä partnereistamme mahdollisuutta auttaa kuljetustarpeesi hoitamisessa Mercedeksen Eqs täyssähköisellä lippulaiva mallilla.

Businessluokan Sedan

Mercedes-Benz E-sarja

-

1 - 3 matkustajalle

mb e sedan
mercedes e business interior 1

Matkustajat

1 - 3

Matkalaukut

2 - 3

4 - alueinen ilmastointi

Puhelimen latausmahdollisuus

Mikäli olemme itse varattuna, toiveestasi voimme kysyä yhteistyökumppaneilta mahdollisuutta hoitaa kuljetuksesi. He toimivat pääsääntöisesti siisteillä Mercedes E-sarjan henkilöautoilla.

TIETOA MEISTÄ

VM Limo on henkilökuljetuksiin erikoistunut toimija Uudellamaalla. Tarjoamme sinulle mukavamman tavan kulkea tärkeät matkasi. Luksusluokan ajoneuvon kyydissä matkustat mukavasti niin arjessa kuin juhlassa.

PALVELUMME

Palvelemme sinua ennakkotilauksin ja kiintein hinnoin. Hintatasomme on hieman markkinajohtajaa korkeampi, kaiken kaikkiaan tarjoamme hyvän hinta-laatusuhteen ja ripauksen huomaamatonta arjen luksusta kulkemiseesi.

TARJOAMME

  • Täsmällisen ja turvallisen kuljetuksen

  • Laadukkaat puitteet matkallesi

  • Kiinteähintaisen kuljetuksen, ruuhkat eivät vaikuta hintaan.

  • Vastuullista toimintaa. Hoidamme yhteiskuntavelvoitteet.

Sähköposti

Tilausalusta

Tilaa kuljetus tai lataa appi.

Tilaa kuljetus
Lataa Applelle
Lataa Androidille