Hääautopalvelu Uudellamaalla

 


Astetta edustavampi hääauto


 

Bmw 7-sarjan edustusauto häätilaisuuksiin

bmw 7-sarjan edustus sedan
Morsiuspariskunta hääautossa

Avioliiton ensimetrit tyylikkäästi

Edustusluokan kuljetus on tyylikäs tapa kulkea avioliiton ensimetrit. Bmw 7-sarjan Lang mallin luksusluokan ajoneuvomme soveltuvat erinomaisesti hääkuljetuksiin. Sinulla on valittavissa tyylikäs tumman ruskea sisusta tai vaaleampi vaihtoehto.

Morsiusparin kuljetukset niiden vaatimalla arvokkuudella

Anna meidän auttaa kun tarvitset edustavaa kuljetuspalvelua juhlahetkeesi. Me VM Limolla haluamme, että tärkeä päivänne onnistuu. Tummaan pukuun pukeutuneet ammattikuljettajat kruunaavat ensiluokkaisen tilausajokokemuksen.

Yleisesti hääpäivästä

Juhlapäivään sisältyy paljon valmistelua ja juoksevaa ohjelmaa. Hyvin aikataulutettu päivä auttaa juhlan onnistumisesta. Moni ajattelee hääkuljetuksen olevan pelkkä morsiusparin vienti kirkolta juhlapaikalle, mutta hääpäivään liittyy erilaisia kuljetustarpeita jo aamusta alkaen aina myöhään iltaan ja jopa seuraavan aamun varhaiseen lentokentän kuljetukseen.

Teillä on varmasti muutakin ajateltavaa tärkeän päivänne alla, jätä kuljetuspalvelut meidän harteillemme. Tiedämme kokemuksesta, hyvin ennakkoon valmisteltu päivä edesauttaa onnistunutta juhlaa.

sipoon kirkon hääkuljetukset

Auto osana hääkuvausta

auto osana hääkuvausta

Hääauton käyttäminen yhtenä elementtinä hääkuvauksessa on suosittua. Hääautomme tarjoaa upean taustan kuvillesi ja auttaa välittämään tapahtuman arvokkaan tunnelman. Hääauto voidaan kuvata esimerkiksi kirkon tai hääpaikan edessä tai romanttisessa maisemassa esimerkiksi järven rannalla.

Olemme varanneet jokaiseen hääkuljetukseen automaattisesti aikaa ja option hääkuvausta varten.

Me haluamme, että tärkeä päiväsi onnistuu

Anna meidän auttaa kuljetustarpeessasi, kun spesiaali tapahtuma kaipaa kruunausta kuljetusten muodossa. Me VM Limolla haluamme, että tärkeä päiväsi onnistuu. Luksusluokan ajoneuvomme ovat varattavissa 2 tunnista eteenpäin vaikka koko päiväksi.

Mitä morsiusparin kuljetus maksaa?

Hääautopalvelu

alkaen 170€

  • Kuljetus räätälöidään toiveittesi mukaisesti
Yleisin
Hääautopalvelu on varattavissa aina 2 tunnista eteenpäin vaikka koko päiväksi.

Varaa astetta edustavampi kuljetus

Hääkuljetusten toiminta-alue

Sähköposti

Tilausalusta

Tilaa kuljetus tai lataa appi.

lataa vm limo sovellus google play store sta
lataa vm limo sovellus app storesta
Tilaa kuljetus
Lataa Applelle
Lataa Androidille