Premium taksin ennakkotilaus Uudellamaalla

Premium taksin ennakkotilaus Uudellamaalla


Kun haluat varmistua laadukkaasta kuljetuksesta

Palvelumme soveltuu erinomaisesti sinulle, kun haluat varmistua täsmällisestä, turvallisesta ja laadukkaasta kuljetuksesta. Täsmällisen palvelun lisäksi matkustusmukavuuteen panostaminen luo meidän toiminnalle kivijalan, jonka päälle on hyvä rakentaa. Ammattikuljettajan ja edustusluokan ajoneuvon kyydissä matkustat mukavasti, niin arjessa kuin juhlassa.

Miksi valita meidät?

Aina täsmällisesti

Pitkän kokemuksen omaavan ammattilaiset takaavat laadukkaan kulkemisen täsmällisesti ja turvallisesti. Kuljettajilla on myös kokemusta erilaisista edustusajotehtävistä.

Korkeatasoiset ajoneuvot

Kalustomme on valittu teidän toiveiden pohjalta, olemme erityisesti kiinnittäneet huomiota matkustusmukavuuteen.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Ennakkotilauksen tekeminen käy kätevästä tilausalustamme kautta. Tilatessasi tiedät aina ennakkoon mitä kuljetuksesi tulee maksamaan.

Miksi et valitsisi takuulla laadukasta kuljetusta epävarman arpomisen sijaan?

ennakkotilaus kello 5

Ennakkotilauksista

Varsinkin aamun varhaiset kuljetukset olisi syytä tilata hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä iltana kello 20.00 mennessä voidaksemme varmistaa ajoneuvon saatavuus tarvittavana ajankohtana..

Mikäli kuljetustarve on alle 4 tunnin päässä, soitathan aina puhelimitse numeroon 050 477 3777, mikäli olemme estyneitä vastaamaan soittoosi, soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Tilauksen tekemiseen suosittelemme tilausalustaa. Tilaus on vahvistettu vasta, kun olet saanut siihen vahvistusviestin kuljettajalta puhelimitse.

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

Hienosti hoidettu kyyditys
30.09.2022 10:26 | Antti P

VM Limo toi ulkomaiset vieraamme Hki-Vantaan kentältä Tampereelle. Lentokenttänoudot ovat aina työläitä haastavan pysäköintijärjestelyn johdosta ja jotta kohtaaminen onnistuu, on jalkauduttava saapumisaulaan vastaan. Muutama viimetingan viilaus ja kuskin ilmoitus toimitetusta kyydistä heti matkan päätyttyä toimivat hienosti. Kyytiläiset kiittelivät. Ei ehkä se edullisin vaihtoehto, mutta hintalapulle saa vastinetta.

asiakas arvostelut

Lataa VM Limo mobiilisovellus puhelimeesi

Lataa VM Limo mobiilisovellus sovelluskaupastasi ja ennakkotilaa laadukas taksi kiinteään hintaan.

Luotettavaa Suomalaista palvelua!

Olemme 100% kotimainen Avainlippu palvelu, sen lisäksi olemme myös taksiliiton jäsenyritys, jolla on tarvittavat luvat ja vakuutukset kunnossa.

Suomalaista palvelua tunnus
luvat kunnossa
taksiliitto luvat kunnossa

TIETOA MEISTÄ

VM Limo on henkilökuljetuksiin erikoistunut toimija Uudellamaalla. Tarjoamme sinulle mukavamman tavan kulkea tärkeät matkasi. Luksusluokan ajoneuvon kyydissä matkustat mukavasti niin arjessa kuin juhlassa.

PALVELUMME

Palvelemme sinua ennakkotilauksin ja kiintein hinnoin. Hintatasomme on hieman markkinajohtajaa korkeampi, kaiken kaikkiaan tarjoamme hyvän hinta-laatusuhteen ja ripauksen huomaamatonta arjen luksusta kulkemiseesi.

TARJOAMME

  • Täsmällisen ja turvallisen kuljetuksen

  • Laadukkaat puitteet matkallesi

  • Kiinteähintaisen kuljetuksen, ruuhkat eivät vaikuta hintaan.

  • Vastuullista toimintaa. Hoidamme yhteiskuntavelvoitteet.

Sähköposti

Tilausalusta

Tilaa kuljetus tai lataa appi.

Tilaa kuljetus
Lataa Applelle
Lataa Androidille