Taksin Ennakkotilaus

Premium Taksin Ennakkotilaus
Kun haluat varmistua mukavasta kuljetuksesta

Tarjoamme ennakkotilauksiin pohjautuvaa taksipalvelua Uudellamaalla. Palvelumme soveltuu erinomaisesti sinulle, mikäli haluat varmistua täsmällisestä, turvallisesta ja laadukkaasta kuljetuksesta. Liiketoimintamme keskittyy kuljetuksiin lentokentälle ja pääkaupunkiseudulle, toiveestasi haemme sinut sieltä myös takaisin kotiisi. Täsmällisen palvelun lisäksi matkustusmukavuuteen panostaminen luo meidän toiminnalle kivijalan, jonka päälle on hyvä rakentaa. Ammattikuljettajan ja edustusluokan ajoneuvon kyydissä matkustat aina mukavasti, niin arjessa kuin juhlassa.

BMW 745 SISÄTILAT

Tarkoituksemme on tehdä kulkeminen sinulle mahdollisimman helpoksi. 1-3 henkilön kuljetukset suoritetaan ensisijaisesti vähäpäästöisillä Bmw 7-sarjan Lang malleilla. Ajoneuvojen varustelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota matkustusmukavuuteen ja turvallisuuteen. Toimimme asiakaslähtöisesti pyrkien luomaan parhaat mahdolliset puitteet jouhevaan matkantekoon. Miksi et kulkisi tärkeitä matkojasi mukavammin?

Mikäli meidän omat ajoneuvot ovat varattuja muuhun kuljetustarpeeseen tai tarvitset kuljetusta suuremmalle seurueelle, voimme kysyä apua laajalta yhteistyöverkolta. Kalustoa löytyy business-sedaneista aina isompien seurueiden kuljetustarpeisiin.

Mitä haluat taksipalvelulta?

 • Varmuutta ja vaivattomuutta kulkemiseesi.

 • Täsmällistä ja turvallista kuljetuspalvelua.

 • Edustusluokan matkustusmukavuutta, jotta voit rentoutua matkan ajan.

 • Ammattitaitoiset kuljettajat, kuljettajillamme on kokemusta myös erilaisista edustusajotehtävistä.

 • Vastuullista toimintaa. Meillä on tarvittavat viranomaisluvat ja kattavat vakuutukset henkilöliikenteen harjoittamista varten.

 • Kiinteähintaisen kuljetuksen. Teidät aina ennakkoon mitä kuljetuksesi maksaa.

 • Joustavan palvelun. Hintaan sisältyy aina 10minuuttia odotusaikaa lähtöosoitteessa.

 • Lentokentällä odotamme sinua ilmaiseksi 45minuuttia lennon laskeutumisesta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia jos lentosi on myöhässä tai passintarkastukseen on jonoa.

 • Tilausalustan joka toimii selainpohjaisena tai mobiilissa. VM Limon mobiilisovelluksen löydät sovelluskaupasta.

 • Ripauksen arjen luksusta kulkemiseesi.

 • Meillä ei ole ympärivuorokautista päivystystä, joten aamun varhaiset sekä illan myöhäiset kuljetustarpeet hoidetaan ennakkotilauksien kautta.

 • Toimimme rajallisella automäärällä. Eikä meillä ole valmiutta hoitaa akuutteja kuljetustarpeita. Jo tunnin varoitusajalla pystymme palvelemaan sinua paremmin.

Moderni ennakkotilauksiin pohjautuva taksipalvelu

Koska olemme pieni toimija rajallisella kapasiteetilla, kauttamme taksin ennakkotilaukset olisi syytä tehdä hyvissä ajoin voidaksemme varmistaa ajoneuvon saatavuus tarvittavana ajankohtana. Varsinkin aamun varhaiset kuljetukset olisi syytä tilata viimeistään edeltävänä iltana kello 20.00 mennessä. Mikäli kuljetustarve on alle 6 tunnin päässä, soitathan aina puhelimitse numeroon 050 477 3777, mikäli olemme estyneitä vastaamaan soittoosi, soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin.

 

Tilauksen tekemiseen suosittelemme tilausalustaa tai selainpohjaista mobiilisovellusta. Tilaus on vahvistettu vasta, kun olet saanut siihen vahvistusviestin kuljettajalta puhelimitse.

Mikäli haet varmuutta tärkeille matkoillesi, tervetuloa kokeilemaan palveluamme. Olemme täällä, sinua varten.

Premium Taksipalvelut

Laadukkaasti ja turvallisesti perille, toimimme pelkästään tuoreilla business- ja lippulaiva malleilla.

Taksikuljetukset Lentokentälle

Kuljetukset lentoasemalle. Toiveestasi myös paluukuljetukset lentoasemalta, paluukuljetuksiin tarvitsemme lennonnumeron.

Taksikuljetukset Helsinkiin

Kuljetukset Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle, toiveestasi hoidamme myös paluukuljetuksesi kotiin.

Kenelle VM Limon taksipalvelu soveltuu?

Kuljetuspalvelumme soveltuu erinomaisesti sinulle, mikäli tiedät kuljetustarpeestasi ennakkoon, asetat matkustusmukavuuden etusijalle ja haluat varmistua laadukkaasta kuljetuksesta. Pyrimme tekemään taksimatkustamisen sinulle mahdollisimman helpoksi.

Toiveestasi hoidamme myös paluukuljetuksesi

Sinun ei tarvitse arpoa ja jännittää kenen kyydissä kuljet paluumatkasi takaisin Tuusulaan. Mikäli tiedät paluun ajankohdan, haemme sinut mielellämme takaisin Sipooseen. Lentokentältä noudettaessa lennon numero on tärkeä, jotta saamme ajoitettua hakuajan oikein.

Asiakkaamme pääsääntöisesti kulkevat:
 • Helsinki-Vantaan lentokentälle
 • Tikkurilan, Pasilan ja Helsingin rautatieasemille
 • Länsisatamaan, Katajanokalle ja olympiaterminaaliin
 • Yleisötapahtumiin
 • Ravintoloihin
 • Hotelleihin
 • Yritysten toimitiloihin
 • Helsingin ja Espoon alueelle
 • Keski-Uudellemaalle

Lataa VM Limo mobiilisovellus puhelimeesi

Lataa VM Limo mobiilisovellus sovelluskaupastasi ja ennakkotilaa laadukas taksi kiinteään hintaan.

Mitä ihmiset sanovat meistä?

Tilausajot.net arvostelut 5 / 5
5/5

Hienosti hoidettu kyyditys
30.09.2022 10:26 | Antti P

VM Limo toi ulkomaiset vieraamme Hki-Vantaan kentältä Tampereelle. Lentokenttänoudot ovat aina työläitä haastavan pysäköintijärjestelyn johdosta ja jotta kohtaaminen onnistuu, on jalkauduttava saapumisaulaan vastaan. Muutama viimetingan viilaus ja kuskin ilmoitus toimitetusta kyydistä heti matkan päätyttyä toimivat hienosti. Kyytiläiset kiittelivät. Ei ehkä se edullisin vaihtoehto, mutta hintalapulle saa vastinetta.

5/5
5 / 5
5/5
Ajoneuvon kunto ja siisteys
5/5
Kuljettajan palvelualttius
5/5
Kuljettajan ajotapa
5/5
Ajojärjestelyn sujuvuus
5/5
Yhteydenpito ja täsmällisyys

TIETOA MEISTÄ

VM Limo on henkilökuljetuksiin erikoistunut toimija Uudellamaalla. Tarjoamme sinulle mukavamman tavan kulkea tärkeät matkasi. Luksusluokan ajoneuvon kyydissä matkustat mukavasti niin arjessa kuin juhlassa.

PALVELUMME

Palvelemme sinua ennakkotilauksin ja kiintein hinnoin. Hintatasomme on hieman markkinajohtajaa korkeampi, kaiken kaikkiaan tarjoamme hyvän hinta-laatusuhteen ja ripauksen huomaamatonta arjen luksusta kulkemiseesi.

TARJOAMME

 • Täsmällisen ja turvallisen kuljetuksen

 • Laadukkaat puitteet matkallesi

 • Kiinteähintaisen kuljetuksen, ruuhkat eivät vaikuta hintaan.

 • Vastuullista toimintaa. Hoidamme yhteiskuntavelvoitteet.

Sähköposti

Tilausalusta

Tilaa kuljetus tai lataa appi.

lataa sovellus google play store sta
lataa app storesta sovellus

© 2021 VM Limo / Taksin ennakkotilaus

Luotettava kumppani

Powered by VM Limo

Tilaa kuljetus
Lataa Applelle
Lataa Androidille