Taksipalvelut yrityksille

Luotettava kumppani yrityksesi kuljetuksiin

taksi Yrityksille

Tarjoamme yrityksille edustavaa kuljetuspalvelua kahdella ympäristöystävällisellä luksusluokan henkilöautolla ja yhteistyöverkoston business-tason henkilö- ja tila-autoilla. Yrityspalveluiden pääosa-alueet ovat yritysvieraiden kuljetukset esimerkiksi hotellilta tai lentokentältä konttorille ja takaisin, yrityksen edustajien kuljetukset asiakastapaamisiin sekä henkilökunnan toistuvat kuljetukset esimerkiksi lentokentälle. Luotettavuus on avainasemassa palvelussamme. Käytössänne on aina laadukas business- tai luksusluokan ajoneuvo takaamaan matkustusmukavuutenne. Valitsemalla meidät voit olla varma siitä, että saat ammattitaitoista kuljetuspalvelua. Kaikki yritysten kuljetukset voidaan myös erikseen laskuttaa.

Yritysvieraiden kuljetukset

Yrityksessä vieraileville asiakkaille jää tapaamisesta viimeiseksi mieleen kotiin lähteminen. Yleensä yhtiön respasta soitetaan taksi asiakkaalle yleisten taksikeskuksien kautta, joissa laatu voi ajoittain vaihdella merkittävästi. Meillä on tarjota teille luksusluokan henkilöauto ammattitaitoisella kuljettajalla huolehtimaan vieraiden paluumatkasta. Laadukkaasti järjestetty paluumatkan kuljetuspalvelu on eräänlainen käyntikortti myös teille. Osoitus asiakkaille, että välitätte heistä ja haluatte hoitaa hommat maaliin mahdollisimman hyvin.

Yrityksen edustajien kuljetukset

Oletko yhtiön edustaja jolla on tärkeitä edustustilaisuuksia yhtiökumppaneiden kanssa? On mukavampi suunnata hakemaan tärkeää asiakasta matkalta kyytiin laadukkaalla ajoneuvolla ja jatkaa siitä eteenpäin liikepalaveriin asiakkaan kanssa. Siten saatte hyvän startin tulevaan päivän viettoon. Matkan aikana pystytte rauhassa käymään tulevia suunnitelmia läpi. Sekä onnistuneen edustustehtävän päätteeksi on hyvä jatkaa ensiluokkaisella kuljetuspalvelulla jolloin asiakkaalle jää hyvä maku neuvottelusta ja päivänne kruunautuu luksukseen pohjautuvalla kuljetuspalvelukokemuksella.

Henkilökunnan toistuvat kuljetukset

Voimme myös auttaa toistuvissa henkilökunnan kuljetuksissa esimerkiksi lentokentälle. Toiveestanne hoidamme myös henkilökuntanne paluukuljetukset lentokentältä, jolloin henkilökuntanne välttää ylimääräisen arpomisen lentoaseman yleisissä taksijonoissa ja pääsette aina takuulla turvallisesti kotiin liikematkanne päätteeksi.

Pientavarakuljetukset

Hoidamme myös akuutit pientavara kuljetukset täsmällisesti Keski-Uudeltamaalta ympäri suomen. Jos emme itse kerkeä, meillä on laaja yhteistyöverkosto hoitamaan akuutteja pienpakettikuljetuksia ympäri suomen.

Ota yhteyttä yrityksen kuljetustarpeisiin liittyen, katsotaan miten voimme auttaa

Sähköposti

Tilausalusta

Tilaa kuljetus tai lataa appi.

Tilaa kuljetus
Lataa Applelle
Lataa Androidille